Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-waarzegster.net


  Live hulplijn met live waarzegsters
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live waarzegsters. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over  live waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op live-waarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Beste Nina. Heb net jou antwoord op mijn vraag en jou antwoord is zeer positief voor mij Nina ben heel erg blij. Ik weet dat je de beste ben in jouw voorspelling. Nina je heb mij goed op weg geholpen. Bedankt groetjes Rina.




Ervaring van Tamai Rina met waarzegster Nina   Ervaring van Tamai Rina met waarzegster Nina   Ervaring van Tamai Rina geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Echt een lieve vrouw met een hart van goud. Mooi voorspelling en alles klopt nog even die geduld hebben. En ga je zeker bellen lieve Cassandra.
Bedankt voor alles.

Gr.A.




Ervaring van Angela met waarzegster Cassandra   Ervaring van Angela met waarzegster Cassandra   Ervaring van Angela geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Ben zo blij dat ik je vandaag kon vertellen dat er zoveel voorspellingen zijn uitgekomen. Jij hebt me de afgelopen weken echt op de been gehouden. Daarnaast zat je zojuist meteen weer raak met mijn gevoel op dit moment de angst dat het tijdelijk is. Je hebt me weer even wat positiviteit meegegeven, zodat ik weer even door kan en mijn angst kan loslaten. Je bent echt zo goed. Liefs.




Ervaring van EM met waarzegster Cassandra   Ervaring van EM met waarzegster Cassandra   Ervaring van EM geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Exena
  Ervaring met waarzegster Exena
  Sorry ik viel in een keer weg, maar heel erg bedankt voor je gesprek ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van J. met waarzegster Exena   Ervaring van J. met waarzegster Exena   Ervaring van J. geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Exena
  Ervaring met waarzegster Exena
  Dank je. Jij geeft mij rust en ook stabiliteit. Love.




Ervaring van J met waarzegster Exena   Ervaring van J met waarzegster Exena   Ervaring van J geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Anouk. Dank je om me door de psychische en tegelijkertijd relationele warboel te loodsen. Tijd is niet vatbaar zeg je steeds maar op het eind is alles precies gelopen zoals je bleef volhouden. Ik spreek je weer snel.




Ervaring van Alice met waarzegster Anouk   Ervaring van Alice met waarzegster Anouk   Ervaring van Alice geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Wat een fantastische man, hoe hij het uitlegt en hoe vaak je hem ook belt over hetzelfde hij gaat je helpen en een ding is al uitgekomen en de rest is hij positief en zeker wetend dat hij naar mij komt en voor mij kiest, Ik bel hem de volgende keer weer.




Ervaring van Coba met waarzegster Beau   Ervaring van Coba met waarzegster Beau   Ervaring van Coba geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Oooohhhh my God petje af de moeite waard om om met de lieve dame in contact te komen.
Ga zo door.

Gr. A.




Ervaring van Angela met waarzegster Tabitha   Ervaring van Angela met waarzegster Tabitha   Ervaring van Angela geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Poppy-Jo
  Ervaring met waarzegster Poppy-Jo
  Bedankt voor je steun en toeverlaat. Ik verlang echt naar een nieuwe baan. Je ziet mij 1 april ergens anders beginnen. Ik hou je op de hoogte. Dit werk trek ik niet meer maar moet het nog even volhouden. En met mijn relatie hou ik je op de hoogte. Ben erg dankbaar en het geeft mij rust als ik je weer heb gesproken. Tot nu toe klopt alles wat je zei. Tot gauw knuffels xx .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Poppy-Jo   Ervaring van Anoniem met waarzegster Poppy-Jo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Patrick
  Ervaring met waarzegster Patrick
  Wat een fijn gesprek. Het klopt ook wat u zegt. Hartelijk dank.




Ervaring van Suzanne met waarzegster Patrick   Ervaring van Suzanne met waarzegster Patrick   Ervaring van Suzanne geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Patrick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anke
  Ervaring met waarzegster Anke
  Heel erg bedankt voor dit gesprek, alles wat je zegt klopt, ik bel je snel weer.




Ervaring van Vera met waarzegster Anke   Ervaring van Vera met waarzegster Anke   Ervaring van Vera geplaatst op 24 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Soraya
  Ervaring met waarzegster Soraya
  Superfijn gesprek gehad, zij wist zoveel te vertellen wat klopt. Dank je wel. Lieve Soraya.




Ervaring van Yvonne met waarzegster Soraya   Ervaring van Yvonne met waarzegster Soraya   Ervaring van Yvonne geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Soraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  Dankjewel, met een paar zinnen heb je de situatie perfect omschreven. Grappig dat je tot dezelfde conclusie kwam als ik mbt de afstand die ik moet nemen om mezelf te beschermen.




Ervaring van Chantal met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Chantal met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Chantal geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Superbedankt alweer. Mijn tegoed was alweer op. Het gaat goed komen, ik heb er vertrouwen in. Ik hou u op de hoogte, tot snel dikke x.




Ervaring van W met waarzegster Thaiis   Ervaring van W met waarzegster Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Een hele fijne man. Draait niet rond de pot. Meteen to the point. Weet meteen waar het omdraait, de nagel op de kop. Een topper op de lijn.




Ervaring van S. met waarzegster Beau   Ervaring van S. met waarzegster Beau   Ervaring van S. geplaatst op 23 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Hoi, ik heb je vanavond voor de eerste gesproken. Waw. Zoveel goeie raad die je me hebt meegegeven. Zo goed dat je kan invoelen op situaties en die ook kan omschrijven. Ik ben benieuwd naar de voorspelling. Ik kon in elk geval heel goed plaatsen wat je allemaal zei. Wat mij betreft een dikke 5 sterren.
Dank je wel en ik spreek je zeker nog Fanny.




Ervaring van Fanny met waarzegster Sid   Ervaring van Fanny met waarzegster Sid   Ervaring van Fanny geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Lieve lieve Mina, zojuist heb ik u niet kunnen bedanken.
Ik heb u vaker gesproken. Gisteren en vandaag rond 20:30 ook weer gesproken over die ene bijzondere situatie haha. Jij hebt zoveel geduld en jij bent echt een hele lieve dame. Jouw meerdere voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen. Ik wil u heel erg bedanken via deze weg :).

Knuffel en kus.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Mina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ina
  Ervaring met waarzegster Ina
  Superlieve en geduldige vrouw, duidelijk en eerlijk consult.




Ervaring van Gaby met waarzegster Ina   Ervaring van Gaby met waarzegster Ina   Ervaring van Gaby geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tabitha
  Ervaring met waarzegster Tabitha
  Bedankt voor je fijne gesprek. Ik heb je nett gesproken en vond het heel bijzonder hoe je dingen zo gedetailleerd kon vertellen zoals over de auto en telefoons ect. Onwijs bedankt Tabitha, ik houdt je op de hoogte als ik iets hoor of zie.

Liefs K.




Ervaring van K. met waarzegster Tabitha   Ervaring van K. met waarzegster Tabitha   Ervaring van K. geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Hoi Sanne, hemelemaal overompeld door jouw reading van afgelopen woensdag, en je voorspelling is uitgekomen, we hebben weer een goed en mooi gesprek gehad en gaan samen door. Mensen voor een heldere kijk en eerlijk antwoord, weet je bij wie je moet zijn.

Emmy x.




Ervaring van Emmie met waarzegster Sanne   Ervaring van Emmie met waarzegster Sanne   Ervaring van Emmie geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Beste Nina ik heb je hulp gevraagd en wat je zij het klop. Nu wachten op de volgende ontwikkeling hoop dat je ook hier gelijk heb.Nina je bent echt goed. En aanrader voor iedereen die net zo als ik niet meer uitkomen. Bedankt Nina. Groetjes Rina




Ervaring van Rina met waarzegster Nina   Ervaring van Rina met waarzegster Nina   Ervaring van Rina geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Lieve en beste Nina ik ben erg blij met jou antwoord je heb gelijk ik ben wat meer opener ik heb ook het gevoel dat hij mij graag mag, ik ken deze man al meer dan 7 jaar maar ik beschouwd hem eerst als vriend maar een aantal jaren geleden bij mijn verjaardag stuurde hij en groote bos bloemen met deze worden hou van je . Bedankt voor jou mail Nina.




Ervaring van Tamai Rina met waarzegster Nina   Ervaring van Tamai Rina met waarzegster Nina   Ervaring van Tamai Rina geplaatst op 22 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angele
  Ervaring met waarzegster Angele
  Angele, je weet dat je ECHT goed bent, ik probeer je te bereiken en heb al meerdere een fotoreading gestuurd heb.
Wanneer ben je er terug, het is zo spijtig dat zo iemand als jij ontbreekt op deze site, dankje.




Ervaring van onbekend met waarzegster Angele   Ervaring van onbekend met waarzegster Angele   Ervaring van onbekend geplaatst op 21 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Angele  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Exena
  Ervaring met waarzegster Exena
  Lieve lieve. Dank je voor jou geduld en lieve advice en nog meer. JZ.




Ervaring van JZ met waarzegster Exena   Ervaring van JZ met waarzegster Exena   Ervaring van JZ geplaatst op 21 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lilith
  Ervaring met waarzegster Lilith
  liefste Lilith, vandaag heb ik je voor de 2de maal gebelt, wat je tijdens ons vorige consult voorspelt hebt is uitgekomen. Emotioneel heb je me erboven opgeholpen met een lach en een traan. Je bent een top consulent en je bent meer dan 5 sterren waard, dikke knuffel Mimi.




Ervaring van Mimi met waarzegster Lilith   Ervaring van Mimi met waarzegster Lilith   Ervaring van Mimi geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lilith
  Ervaring met waarzegster Lilith
  Beste Lilith, ik las net je mailtje (email consultatie). Veel dank voor je eerlijkheid, ik weet zeker dat je niet naar de mond praat. Je schrijft me dingen die ik graag en niet graag hoor. Zo hoort het te zijn. Ik moet alles nog verwerken, en dat kan gaan starten, ik weet dankzij jou waar ik echt sta en wat ik te doen heb. Dankjewel lieve Lilith. Volgens mij ben jij een heel fijn iemand die gemeend en oprecht de job uitvoert.




Ervaring van S met waarzegster Lilith   Ervaring van S met waarzegster Lilith   Ervaring van S geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lilith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vitta
  Ervaring met waarzegster Vitta
  Vitta, ik heb best lang getwijfeld om te bellen, en ik had het beter veel sneller gedaan. Nu zie ik het "dankzij jouw" je bent een engel. Ik dacht eerst het kan niet het is niet maar nu is het daar, alles is uitgekomen tot het huisnummer toe wat je vertelde. Je vertelde me ook de dingen waar ik steeds mijn ogen voor dicht hield. Je bent super.




Ervaring van T.P met waarzegster Vitta   Ervaring van T.P met waarzegster Vitta   Ervaring van T.P geplaatst op 20 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lineke
  Ervaring met waarzegster Lineke
  Lieve Lineke, U bent een lieve geduldige vrouw en ik heb u vaker gesproken. Uw voorspellingen zijn uitgekomen nu nog de rest.
Ik had u net rond 21 uur aan de lijn. Ik heb u niet kunnen bedanken, want mijn credits waren op. Heel erg bedankt voor uw geduld.

Knuffel en liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Lineke   Ervaring van Anoniem met waarzegster Lineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Pas op om met Beau te bellen want hij heeft humor, weet precies hoe het in elkaar zit en geeft gigantisch goede tips.




Ervaring van A met waarzegster Beau   Ervaring van A met waarzegster Beau   Ervaring van A geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Wat een lieve vrouw ongelofelijk meelevend en erg betrokken ze voelt ook gelijk jouw energie.
Het is de moeite waard om Kiki te bellen ze geeft ook gelijk aan of iets positief of negatief is.

Dankjewel lieve Kiki .




Ervaring van Angela met waarzegster Kiki   Ervaring van Angela met waarzegster Kiki   Ervaring van Angela geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Even Marie gebeld met een vraag over mijn baan. Ze heeft voor mij gependeld en kaarten gelegd. Het antwoord daarvan is juist. Zo is het gegaan. Fijn dat Marie daar zo goed in is. Het duurt niet lang waardoor weinig belkosten. En dan ook raak waardoor ik mij weer goed voel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Adora, zo blij je te spreken een echt top medium hier op deze lijn.
Zuiver en heldere antwoorden, jij weet alles zogoed te beschrijven en ik sprak alleen maar m,n naam uit.
Echt een topper ben jij.
Dikke 5 sterren Cynthia.




Ervaring van Cin met waarzegster Adora   Ervaring van Cin met waarzegster Adora   Ervaring van Cin geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  Lieve Micha, bedankt voor je snelle, uitgebreide en lieve reactie op mijn email. (Van donderdag) Gelukkig wist je nog wie ik was. Heel heel erg bedankt voor het helpen met de blokkade. Ik hoop zo erg dat het gaat helpen om het weer te laten stromen tussen ons en hem uit zijn angsten helpt. Ik hou je op de hoogte als ik iets hoor en wanneer ik in nl ben bel ik je. Veel liefs .




Ervaring van Meisje anoniem met waarzegster Micha   Ervaring van Meisje anoniem met waarzegster Micha   Ervaring van Meisje anoniem geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Lieve Sanne, vorige week voorspelde je dat ik onverwachts wat zou gaan horen, en heel snel ik had m,n twijfels. Maar vandaag vanuit het niets een berichtje. Zo wonderlijk.

Groetjes An.




Ervaring van An met waarzegster Sanne   Ervaring van An met waarzegster Sanne   Ervaring van An geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Ik heb reuze veel ervaring met mediums en Nina steekt er met kop en schouders bovenuit. Respect Liefde en Bewondering. Bel haar gerust op en ervaar dit zelf.




Ervaring van Miny met waarzegster Nina   Ervaring van Miny met waarzegster Nina   Ervaring van Miny geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Live-waarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Live-waarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-waarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-waarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden