Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-waarzegster.net


  Live hulplijn met live waarzegsters
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live waarzegsters. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Valentine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op live-waarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Dag Valentine. Jij steunde mij en gaf mij het vertrouwen dat mijn leven in de toekomst positief gaat veranderen. 's Avonds heb ik zingend in mijn auto gezeten. Heerlijk om weer even zo onbezwaard te zijn. Gisteren en vandaag waren moeilijk. Ik hoop zo dat jij het bij het rechte eind hebt. Hartelijk dank en een dikke knuffel, L.




Ervaring van L met waarzegster Valentine   Ervaring van L met waarzegster Valentine   Ervaring van L geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine, draait niet rond de pot, zegt het zoals het is positief of negatief. Je bent hele lieve vrouw. Heel begaand en meelevend. Ik wacht nu af of de voorspelling uitkomt. Heb al es eerder een voorspelling gehad en is uitgekomen dankjewel. Kus Devi.




Ervaring van Devi met waarzegster Valentine   Ervaring van Devi met waarzegster Valentine   Ervaring van Devi geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Lieve Valentine

Blij dat ik weer een mooie reading heb gekregen. Je hebt mij zulke mooie voorspellingen gedaan op de liefde tussen ons. Ik kan niet wachten totdat dit gaat komen. Dan laat ik het je zeker weten. Volgens jou gaat het allemaal snel komen tussen ons. Ik laat het je zeker weten. Je bent top in het invoelen. En een lieverd. Liefs E.




Ervaring van E met waarzegster Valentine   Ervaring van E met waarzegster Valentine   Ervaring van E geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Een hele lieve warme vrouw die er altijd bonk erop zit een luisterend oor dank voor alles valentine




Ervaring van L met waarzegster Valentine   Ervaring van L met waarzegster Valentine   Ervaring van L geplaatst op 20 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Dit is zo een lieve en warme vrouw met een enorme zachte stem. Ze zegt waar het op staat en draait niet rond de pot. Ik heb een aangenaam gesprek met haar gehad, ze haalt meteen de punten boven waar het probleem ligt en kan je ook de goede raad geven wat te doen. Bedankt Valentine. Grtjes M




Ervaring van Maud met waarzegster Valentine   Ervaring van Maud met waarzegster Valentine   Ervaring van Maud geplaatst op 17 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Lieve Valentine,
bedankt voor je hulp, ik ga zeker doen wat je gezegd hebt,
dit gesprek heb me erg geholpen
gr Evi.




Ervaring van Evi met waarzegster Valentine   Ervaring van Evi met waarzegster Valentine   Ervaring van Evi geplaatst op 5 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  beste Valentine, bedankt voor je reading. Ik vind u echt goed, ik ga u vast en zeker nog een keer bellen.
groet B.




Ervaring van Betty met waarzegster Valentine   Ervaring van Betty met waarzegster Valentine   Ervaring van Betty geplaatst op 5 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Lieve Valentine, blij dat ik je na zo tijd heb gesproken, je zat helemaal goed met een nieuwe man op mn pad. Al weet ik niet wat ik er mee aan moet maar dat had jij ook al gezegd. Knuffel E x.




Ervaring van E met waarzegster Valentine   Ervaring van E met waarzegster Valentine   Ervaring van E geplaatst op 22 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Ik ben te vreden en bedankt.




Ervaring van Gina met waarzegster Valentine   Ervaring van Gina met waarzegster Valentine   Ervaring van Gina geplaatst op 5 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Lieve Valentine

Ik sta er versteld van dat je voorspellingen zijn uitgekomen Vandaag weer. Iedere keer zeg je hetzelfde. Je bent geduldig, begripvol.
Liefs Klarissa.




Ervaring van Klarissa met waarzegster Valentine   Ervaring van Klarissa met waarzegster Valentine   Ervaring van Klarissa geplaatst op 4 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine.

Dank voor het consult was helder en gaf me veel inzichten. En daardoor heb ik de kracht om verder te gaan.

Dankjewel xx






Ervaring van Kate met waarzegster Valentine   Ervaring van Kate met waarzegster Valentine   Ervaring van Kate geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine is een bijzonder medium, zo lief en altijd gelijk! we bellen snel weer. Groetjes van M uit Bergen op Zoom




Ervaring van Marja met waarzegster Valentine   Ervaring van Marja met waarzegster Valentine   Ervaring van Marja geplaatst op 21 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine is een lieve vrouw die recht voor zijn raap is, echt een aanrader voor iedereen. Liefs Kat




Ervaring van Katrien met waarzegster Valentine   Ervaring van Katrien met waarzegster Valentine   Ervaring van Katrien geplaatst op 14 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Beste Valentine,
Wat ben jij een topper! Bedankt voor het heldere gesprek. Je geeft veel duidelijkheid en de daarbijbehorende rust. Als ik vragen heb bel ik je weer!




Ervaring van Suzanne met waarzegster Valentine   Ervaring van Suzanne met waarzegster Valentine   Ervaring van Suzanne geplaatst op 9 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Beste Valentine,
Wat ben jij een topper. Bedankt voor het heldere gesprek. Je geeft veel duidelijkheid en de daarbijbehorende rust. Als ik vragen heb bel ik je weer.




Ervaring van Suzanne met waarzegster Valentine   Ervaring van Suzanne met waarzegster Valentine   Ervaring van Suzanne geplaatst op 9 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine je sloeg de nagel op z,n kop. Ben nog steeds onder de indruk van wat je voor me zag, een mooi en warm mens bent u.
1000 sterren waard, xx Omat





Ervaring van Omat met waarzegster Valentine   Ervaring van Omat met waarzegster Valentine   Ervaring van Omat geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Wat een mooie reading Valentine, was echt helemaal overdonderd door je, zoals jij de situatie omschreef, ben er nog stil van. Ook de mindere kanten zij je eerlijk tegen me, dat waardeer ik zeer. Nogmaals dank.





Ervaring van Moon met waarzegster Valentine   Ervaring van Moon met waarzegster Valentine   Ervaring van Moon geplaatst op 27 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine ik bel je binnokort weer.. jij bent voor mij de beste! meer dan 5 sterren waard.. xx A




Ervaring van Ariel met waarzegster Valentine   Ervaring van Ariel met waarzegster Valentine   Ervaring van Ariel geplaatst op 21 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine is echt de beste en meest pure paragnost. Al haar voorspellingen en boodschappen komen uit en kloppen als een bus. dankjewel xx H




Ervaring van Hannie met waarzegster Valentine   Ervaring van Hannie met waarzegster Valentine   Ervaring van Hannie geplaatst op 20 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Lieve Valentine, ik heb u nu vaker gebeld en uw voorspellingen komen altijd uit.. ik ben u zo dankbaar. Liefs E




Ervaring van Esperanza met waarzegster Valentine   Ervaring van Esperanza met waarzegster Valentine   Ervaring van Esperanza geplaatst op 17 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Een welgemeende dank u. Goed gesprek.




Ervaring van Ellen met waarzegster Valentine   Ervaring van Ellen met waarzegster Valentine   Ervaring van Ellen geplaatst op 9 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine is duidelijk 1 van de beste! Ze helpt me altijd zo goed en fijn. Veel liefs bo




Ervaring van Bo met waarzegster Valentine   Ervaring van Bo met waarzegster Valentine   Ervaring van Bo geplaatst op 6 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Lieve Valentine

Velen dank voor je mooie reading, goede adviezen, inzichten en een oprecht gesprek. Blij dat ik jou heb mogen spreken.




Ervaring van Jannie met waarzegster Valentine   Ervaring van Jannie met waarzegster Valentine   Ervaring van Jannie geplaatst op 31 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Lieve V, hierbij een recensie . wow ik heb er alle vertrouwen in.

Dank voor je advies. Je bent geweldig.

Liefs xxxx.




Ervaring van Claudia met waarzegster Valentine   Ervaring van Claudia met waarzegster Valentine   Ervaring van Claudia geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine is een topper. Ik zal je advies zeker opvolgen en alles op me af laten komen. Bedankt. Valentine is zeker een aanrader. En ze wordt echt onderschat. Het voelde net alsof ik met een vriendin sprak. Je bent een aanrader. Lots of love x




Ervaring van Jos met waarzegster Valentine   Ervaring van Jos met waarzegster Valentine   Ervaring van Jos geplaatst op 16 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Heel fijn gesprek gehad tijdje terug met Valentine. Bevestiging gekregen op wat ik eerder al voelde, maar ook uitleg gekregen op situaties die ik niet kon plaatsen. Zeker de moeite waard om haar te bellen, het heeft mij zoveel duidelijk en rust gegeven. Liefs Iris




Ervaring van Iris met waarzegster Valentine   Ervaring van Iris met waarzegster Valentine   Ervaring van Iris geplaatst op 12 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  dank je wel Valentine je hebt me heel erg geholpen . ik heb er vertrouwen dat alles goed komt. ik kan verder dikke knuffel wens je nog heel veel geluk toe veel succes nog in het vooruit helpen van de mensen.




Ervaring van Barbara met waarzegster Valentine   Ervaring van Barbara met waarzegster Valentine   Ervaring van Barbara geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine zit er altijd op, haar voorspellingen komen altijd uit, dankjewel lieve valentine. Grtjes Lena




Ervaring van Lena met waarzegster Valentine   Ervaring van Lena met waarzegster Valentine   Ervaring van Lena geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Lieve Valentine,
Zo mooi hoe jij alles weet, ik heb ons gesprek als mooi en helder ervaren. Je bent een lief zacht persoon, werkelijk een helderziende naar mijn hart.

Bedankt lieve Valentine, hopelijk tot snel -M




Ervaring van Marcha met waarzegster Valentine   Ervaring van Marcha met waarzegster Valentine   Ervaring van Marcha geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Valentine je bent er steeds weer met de juiste woorden om me erdoor te trekken en dat ik moet blijven gaan ervoor . ik hoop dat dit dan ook uitkomt en ons leven verder samen kunnen her beginnen . groetjes Clau




Ervaring van Claudia met waarzegster Valentine   Ervaring van Claudia met waarzegster Valentine   Ervaring van Claudia geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Bedankt voor het gesprek Valentine. Ik hoop zo dat je gelijk krijgt. Ik laat het voor nu effe los en ik laat je over 6.. nog iets weten.
Je bent een vriendelijke aangename vrouw en recht voor de raap. Liefs J




Ervaring van Josť met waarzegster Valentine   Ervaring van Josť met waarzegster Valentine   Ervaring van Josť geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Heel erg bedankt Valentine, dikke knuffel voor de fijne gesprekken. Ik vind je een Kanjer, eerlijk en zonder oordeel. Je proeft de empathie, mooi mens. Xx Gemma




Ervaring van Gemma met waarzegster Valentine   Ervaring van Gemma met waarzegster Valentine   Ervaring van Gemma geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Hi Lieve Valentine, dank je wel dat je zo snel in een kort tijdsbestek op me kon reageren. Doordat mijn credits iets sneller op gingen dan ik in de gaten had, was ik een beetje onrustig. Ik hoop dat ik niet te intens voor je was. Dank je wel voor de bevestiging. Grtjes Evi




Ervaring van Evi met waarzegster Valentine   Ervaring van Evi met waarzegster Valentine   Ervaring van Evi geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Bedankt alweer voor het leerzame consult. veel over mezelf geleerd weer. is er iets dat jij niet weet ? bedankt voor je hulp. dank .




Ervaring van Anita met waarzegster Valentine   Ervaring van Anita met waarzegster Valentine   Ervaring van Anita geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Wat een lieve vrouw ben je, die echt dingen zei waar ik van versteld sta. Ik bel je zeker terug in toekomst . Je bent 10 sterren waard . Groetjes Sarah




Ervaring van Saar met waarzegster Valentine   Ervaring van Saar met waarzegster Valentine   Ervaring van Saar geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Live-waarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Live-waarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-waarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-waarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden