Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-waarzegster.net


  Live hulplijn met live waarzegsters
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live waarzegsters. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Kiki
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op live-waarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Lieve kiki, jij bent een echte topper.
Jij bent zeer sterk in invoelen, je omschrijft alles tot in de kleinste detail en je zit er nooit naast. Je verbaast me keer op keer hoe goed je wel bent.




Ervaring van C met waarzegster Kiki   Ervaring van C met waarzegster Kiki   Ervaring van C geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Geweldig vrouw om mee te praten, zo geduldig en respectvol. zoveel rake voorspellingen, mijn tweede moeder. Ow Kiki, keuze gaat lastig worden :)) u weet het wel veel liefs .




Ervaring van Selma met waarzegster Kiki   Ervaring van Selma met waarzegster Kiki   Ervaring van Selma geplaatst op 4 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Gisteren eerste maal gebeld. Deze dame is zonder voorkennis steengoed. Chris.




Ervaring van Chapo met waarzegster Kiki   Ervaring van Chapo met waarzegster Kiki   Ervaring van Chapo geplaatst op 29 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Wat een lieve vrouw ongelofelijk meelevend en erg betrokken ze voelt ook gelijk jouw energie.
Het is de moeite waard om Kiki te bellen ze geeft ook gelijk aan of iets positief of negatief is.

Dankjewel lieve Kiki .




Ervaring van Angela met waarzegster Kiki   Ervaring van Angela met waarzegster Kiki   Ervaring van Angela geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Je voorspelling dat ik aangenomen zal worden bij de acteerschool in nyc is uitgekomen. Je bent een topper.




Ervaring van Nunu met waarzegster Kiki   Ervaring van Nunu met waarzegster Kiki   Ervaring van Nunu geplaatst op 25 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Lieve Kiki, ik heb je net gebeld en wow , je bevestigde wat ik ook voel. So in love en een kleine.2020 o yeah word een wauw jaar, gezegend jaar.Wens ieder een happy life toe. Dank je wel x.




Ervaring van Zonnetje met waarzegster Kiki   Ervaring van Zonnetje met waarzegster Kiki   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Lieve Kiki,
wat ben jij een prachtig mens. Je zegt de dingen zoals ze zijn, je probeert je te verontschuldigen voor de woorden, dat zegt dat je eerlijk bent in wat jij voelt, ziet en hoort.
Dank je wel voor je tijd en het luisteren naar mij na mijn huilbui.




Ervaring van Moedertje met waarzegster Kiki   Ervaring van Moedertje met waarzegster Kiki   Ervaring van Moedertje geplaatst op 19 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Wouw Kiki ik belde je vandaag voor het eerst en de energie die jij doorkreeg door het bekijken van een foto klopte helemaal, je bent een echt toppertje, bedankt voor je goede raad, je hebt me enorm geholpen mij hoor je zeker nog terug echte pure klasse .
Dank je wel .




Ervaring van S.A met waarzegster Kiki   Ervaring van S.A met waarzegster Kiki   Ervaring van S.A geplaatst op 16 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Bedankt voor mij altijd terug rustig te krijgen .je bent heel goed .zijn al dingen uitgekomen ,nu de rest nog .gr .




Ervaring van Sonia met waarzegster Kiki   Ervaring van Sonia met waarzegster Kiki   Ervaring van Sonia geplaatst op 13 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Lieve Kiki,
Bedankt voor alles.
Je bent echt een Topper.

Liefs,
Brenda.




Ervaring van Brenda met waarzegster Kiki   Ervaring van Brenda met waarzegster Kiki   Ervaring van Brenda geplaatst op 28 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Lieve Kiki, sorry
Ik sprak je kort en wat je vertelde klopte. Je bent een lieve oprechte vrouw

Lieve groet, daphne xxx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Kiki   Ervaring van Daphne met waarzegster Kiki   Ervaring van Daphne geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Wauwww. Had nog niks gezegd en ze begon meteen dingen te benoemen waar ik mee zat, zo raak dat ik spontaan begon te janken
:)) ongeloofelijk.
Hele lieve, zachte vrouw waar je je meteen op je gemak en begrepen voelt.
Snap dat je vaak druk bezet bent, want jij bent echt goed.
Dank je wel .
Dikke knuffel miranda
.




Ervaring van Miranda met waarzegster Kiki   Ervaring van Miranda met waarzegster Kiki   Ervaring van Miranda geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Met twee woorden te beschrijven ONTZETTEND GOED .
Meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Kiki   Ervaring van Anoniem met waarzegster Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Bedankt voor je hulp en je steun. Echt goed, ben blij je gesproken te hebben. Hopelijk wordt november beter.




Ervaring van E met waarzegster Kiki   Ervaring van E met waarzegster Kiki   Ervaring van E geplaatst op 26 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Beste Kiki,
Alles loopt zoals je al voorspeld hebt en heb er ook het volste vertrouwen in dat de rest ook zal uitkomen. Ben zeer dankbaar dat je me ook verlost hebt van een migraine aanval zonder pilletjes. Je hebt me rust gegeven.




Ervaring van YellowCat met waarzegster Kiki   Ervaring van YellowCat met waarzegster Kiki   Ervaring van YellowCat geplaatst op 14 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Het is uitgekomen. Hartelijk bedankt.




Ervaring van S met waarzegster Kiki   Ervaring van S met waarzegster Kiki   Ervaring van S geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Dank u Kiki, je voelt direct aan zonder iets te zeggen. Je weet hoe die persoon is enz en grappig ben je ook x haha. Ik laat je weten als het uitgekomen is x. Hartelijk bedankt voor alles.




Ervaring van S met waarzegster Kiki   Ervaring van S met waarzegster Kiki   Ervaring van S geplaatst op 25 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Kiki, ik heb jouw vaak gesproken en je zat er telkens juist op. Ook jouw voorspelling is snel uitgekomen . Je bent een topper.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Kiki   Ervaring van Anoniem met waarzegster Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Dag Kiki, ik heb je een tijdje geleden gesproken en ik wil je nu laten weten dat alles is uitgekomen. Je bent een fantastisch medium en een fijn mens, ik bel je zeker terug.




Ervaring van P. met waarzegster Kiki   Ervaring van P. met waarzegster Kiki   Ervaring van P. geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Hallo Kiki, je bent een heel lieve vrouw met een lieve stem. Dank u voor het mooie consult. Annick.




Ervaring van annick met waarzegster Kiki   Ervaring van annick met waarzegster Kiki   Ervaring van annick geplaatst op 24 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Lieve Kiki.
Ik heb je vorige week mogen spreken. ongelooflijk wat een uitzonderlijk unieke mooie en sterke gave heb je. Ik ben nog steeds sprakeloos. Ik had er allemaal geen geloof meer in, maar werkelijk zonder dat ik je iets moest zeggen (buiten een naam) kreeg je heel duidelijke beelden door. Beelden die jou misschien niet onmiddellijk iets zeiden, maar voor mij wel heel duidelijk als signaal om te beseffen dat ik niet anders kon dan je te geloven en dan vertrouwen te hebben in de situatie en jou. Ik snap niet hoe je het doet, maar je kan iets heel unieks en waardevol. Ik hoop dat iedereen bij jou terecht komt voor eerlijke duidelijke en correcte inzichten en voorspellingen. Werkelijk alles wat je zei loopt nu zoals je voorspelde.

Ik ben je heel dankbaar voor alles.
X.




Ervaring van elke met waarzegster Kiki   Ervaring van elke met waarzegster Kiki   Ervaring van elke geplaatst op 27 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Zo lief. Zo puur. Zo eerlijk. Dank je wel voor alles. Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Kiki   Ervaring van Anoniem met waarzegster Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Prachtig consulent. Whawh wat een eerlijkheid. Schitterende , mooie warme persoon die alles haarfijn voelt en ziet. Tot binnenkort.




Ervaring van E met waarzegster Kiki   Ervaring van E met waarzegster Kiki   Ervaring van E geplaatst op 19 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Wow. Dankjewel Kiki, super mooi.




Ervaring van Beryl met waarzegster Kiki   Ervaring van Beryl met waarzegster Kiki   Ervaring van Beryl geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Kiki je bent geweldig en toen ik je de naam van mijn vriendin vertelde begreep je ook waarom het een persoon is waar je niet kwaad op kunt zijn . zonder dat ik je meer vertelde omschreef je haar dus ik ben er gerust in dat jij zegt dat de vriendschap tussen haar en mij weer goed komt.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Kiki   Ervaring van Sabrina met waarzegster Kiki   Ervaring van Sabrina geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Je gaf een mooie reading, heel zuiver, zonder oordeel en het verraste me dat je dingen doorkreeg waar ik je niets over had gezegd. Jij slaat spijkers met koppen. Bedankt voor je goede raad, ik kan er rust door vinden.




Ervaring van Roos met waarzegster Kiki   Ervaring van Roos met waarzegster Kiki   Ervaring van Roos geplaatst op 27 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Kiki je bent een schat. Hoop zo dat dit hem eindelijk is, en dat deze twee Maagden, een mooie toekomst tegemoet gaan. Liefs Daniella .




Ervaring van Daniella met waarzegster Kiki   Ervaring van Daniella met waarzegster Kiki   Ervaring van Daniella geplaatst op 27 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Kiki. Bedankt, sorry dat ik wegviel. Zo fijn om je te spreken en tot nu toe is alles uitgekomen. Ik bel je snel teug. X .




Ervaring van J met waarzegster Kiki   Ervaring van J met waarzegster Kiki   Ervaring van J geplaatst op 28 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Kiki, ik bel jou al enkele jaren al is het niet dikwijls. Jij hebt altijd gelijk gehad op alles, jij bent duidelijk en krachtig, de beste op deze lijn echt wel. Na een gesprek met jou ben ik altijd een ander mens x danku.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Kiki   Ervaring van Anoniem met waarzegster Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Kiki, al meer dan twee jaar ben ik in contact met jou. Jij bent supergoed in wat je doet. Alles is uitgekomen. Jij hebt mij door de allerzwaarste periodes in mijn leven doorgeholpen. Je bent echt een vriendin geworden waar ik altijd op terug kan vallen. Binnen een kleine maand gaan ik en Wim trouwen en dat is een groot deel aan jou te danken. Ik kn je noet genoeg bedanken. JIJ BENT HET BESTE MEDIUM VAN IEDEREEN. Dankje voor alles.




Ervaring van Petra met waarzegster Kiki   Ervaring van Petra met waarzegster Kiki   Ervaring van Petra geplaatst op 7 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Lieve Kiki , heel erg dank voor het mooie consult. Het klopte exact wat u vertelde , en u zegt ook iedere keer hetzelfde , dat het iemand is uit het verleden die terug komt, ongelooflijk goed , lieve groetjes siv.




Ervaring van siv met waarzegster Kiki   Ervaring van siv met waarzegster Kiki   Ervaring van siv geplaatst op 28 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Lieve medium Kiki, jouw voorspelling op mijn nieuwe baan in deze maand augustus is uitgekomen. Je bent precies en zuiver met je gave. Altijd dankbaar dat ik je mag spreken. Tot gauw en groetjes Lilian.




Ervaring van Lilian met waarzegster Kiki   Ervaring van Lilian met waarzegster Kiki   Ervaring van Lilian geplaatst op 21 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Door echt alleen mijn naam en die van mn (ex) partner te noemen wist ze echt precies te beschrijven hoe zijn gedrag in mekaar zat. dat het een knipperlicht relatie was maar ook dat hij weer op hangende pootjes terug zou komen. ben erg benieuwt naar deze voorspelling. deze vrouw is een topper. bellen waard. liefs N.




Ervaring van n. met waarzegster Kiki   Ervaring van n. met waarzegster Kiki   Ervaring van n. geplaatst op 26 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Hallo Kiki

Ik sprak u net even 10 minuten en u zei dat u ziet dat ik soort van afstand genomen heb van hem en dat klopt. Ik merk dat ondanks dat ik u over hem belde, ik eigenlijk al een soort afstand genomen heb. Ik begin meer boven de situatie te staan, precies zoals u zo snel wist te benoemen.

Het was een kort gesprekje omdat ik weinig credits over had maar toch heel informatief. U zei dat hij contact opneemt maar dat ik dan soort afstandelijk ga doe en dat kan ik wel plaatsen. Of hij contact opneemt moet de tijd uitwijzen maar dat ik er meer boven ben ga staan dat herken ik gewoon heel erg.

Dank u wel.




Ervaring van S met waarzegster Kiki   Ervaring van S met waarzegster Kiki   Ervaring van S geplaatst op 15 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kiki
  Ervaring met waarzegster Kiki
  Topconsulent. Heel, heel sterk. Bedankt, Kiki. Kortom geen woorden voor. Liefs, E.




Ervaring van E met waarzegster Kiki   Ervaring van E met waarzegster Kiki   Ervaring van E geplaatst op 25 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Live-waarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Live-waarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-waarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-waarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden