Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-waarzegster.net


  Live hulplijn met live waarzegsters
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live waarzegsters. Hier krijgt u live antwoord op uw vragen alsook hulp en advies van waarzegsters.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Jos
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op live-waarzegster.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Lieve Jos. Dank je wel super fijn om met je te praten bel je snel weer. Echt de beste. Liefs S




Ervaring van Stefanie met waarzegster Jos   Ervaring van Stefanie met waarzegster Jos   Ervaring van Stefanie geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Lieve Jos ik ben verbaasd. Nooit eerder gebeld en wel vaker op de lijn gezien, rustige stem en gewoon steengoed.Ik wil u bedanken voor de mooie woorden.
Hoop dat de voorspelling uitkomt van vorige week. Liefs S




Ervaring van Saar met waarzegster Jos   Ervaring van Saar met waarzegster Jos   Ervaring van Saar geplaatst op 21 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Dag Jos,
Bedankt voor het goede gesprek van zojuist. Je hebt een perfecte techniek van en nuchtere to the point werkwijze om steun te bieden.
Oprechte dank Jos.
Groetjes van L




Ervaring van Lizzy met waarzegster Jos   Ervaring van Lizzy met waarzegster Jos   Ervaring van Lizzy geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Hoi Jos, Dank U wel voor al uw hulp op vele vlakken ,een zeer innemend en toegewijd liefdevol medium bent U. Super goed inlevingsvermogen. Wow.
Heel erg bedankt.




Ervaring van Kim met waarzegster Jos   Ervaring van Kim met waarzegster Jos   Ervaring van Kim geplaatst op 7 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Hoi Jos, Ik wil je bedanken voor al je mooie maar ook zware voorspellingen. Ik vertrouw erop dat at the end alles goed zal zijn. Dankjewel en tot snel. Grt B




Ervaring van Benjamin met waarzegster Jos   Ervaring van Benjamin met waarzegster Jos   Ervaring van Benjamin geplaatst op 4 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Twee voorspellingen van Jos zijn uitgekomen. Nu de rest nog. Want daar wacht ik op. Lieve man om mee te praten.




Ervaring van Désiree met waarzegster Jos   Ervaring van Désiree met waarzegster Jos   Ervaring van Désiree geplaatst op 3 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Twee voorspellingen van Jos zijn uitgekomen. Nu de rest nog! Want daar wacht ik op. Lieve man om mee te praten




Ervaring van Désiree met waarzegster Jos   Ervaring van Désiree met waarzegster Jos   Ervaring van Désiree geplaatst op 2 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Twee voorspellingen van Jos zijn uitgekomen. Nu de rest nog! Want daar wacht ik op. Lieve man om mee te praten




Ervaring van Désiree met waarzegster Jos   Ervaring van Désiree met waarzegster Jos   Ervaring van Désiree geplaatst op 2 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Deze vrouw heeft me meerdere malen positief verbaasd door haar voorspellingen.
Ze is zeer accuraat, draait er niet omheen, spreekt haar verwachting al uit voordat je uitgesproken bent. Ze lijkt gesloten maar ondertussen heeft ze het beste met je voor... beveel haar VAN HARTE aan!!!!





Ervaring van Eton met waarzegster Jos   Ervaring van Eton met waarzegster Jos   Ervaring van Eton geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Hallo Jos,
Bedankt voor je goede raad . de rest zal vast weer uitkomen.Je bent heel eerlijk en dat kan ik echt waarderen. groetjes Marc




Ervaring van Marc met waarzegster Jos   Ervaring van Marc met waarzegster Jos   Ervaring van Marc geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Jos, jij bent de enige die de waarheid durft te zeggen. En daar bellen we ook voor. En uit het verleden blijkt ook dat je steeds gelijk hebt. BEDANKT . groetjes Clair.




Ervaring van Clair met waarzegster Jos   Ervaring van Clair met waarzegster Jos   Ervaring van Clair geplaatst op 24 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Jos alweer moet ik toegeven dat je er knal bovenop zat. Het heeft lang geduurd maar je hebt gelijk gekregen. Ik twijfelde uiteindelijk door de lange wachttijd maar jouw voorspelling klopte precies. Dankjewel Lieve Jos




Ervaring van Catharina met waarzegster Jos   Ervaring van Catharina met waarzegster Jos   Ervaring van Catharina geplaatst op 18 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Jos geeft juiste inzichten. Echt ongelofelijk goed. Tot snel.




Ervaring van Beau met waarzegster Jos   Ervaring van Beau met waarzegster Jos   Ervaring van Beau geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Aangezien je zo overtuigend bent lieve Jos. Hoop ik dat het over 3 weken echt werkelijkheid wordt.
Kort maar krachtig. bedankt lieve Jos.




Ervaring van Lin met waarzegster Jos   Ervaring van Lin met waarzegster Jos   Ervaring van Lin geplaatst op 7 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  hele lieve man, kort en bondig en heel duidelijk in zijn antwoorden. En je had weer gelijk over de man met zijn bindingsangst en ik hoop dat de rest ook uit komt, dankjewel E




Ervaring van e met waarzegster Jos   Ervaring van e met waarzegster Jos   Ervaring van e geplaatst op 4 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Hij had gelijk. hij nam contact op na een anderhalve week en heel zijn houding veranderde. ook al leek het onmogelijk, het is gegaan zoals Jos zei.




Ervaring van anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Hoe je het karakter van de persoon in kwestie omschreef was alsof ze ook voor mij stond . Dus ik ga doen wat je zegt en laat haar zelf beslissingen nemen. Sorry dat ik weg was zonder je te bedanken voor de opheldering. Liefs Noa




Ervaring van Noa met waarzegster Jos   Ervaring van Noa met waarzegster Jos   Ervaring van Noa geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Lieve man is hij Jos, 2x gebeld met een pauze er tussen en nog zegt hij exact hetzelfde als voorheen best zuiver van je, echt bedankt!!Dikke knuffelll A.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van Anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Jos heb je een paar keer gebeld.
Robbert laat nu alweer geruime tijdniets horen. Heb hem nu maar geblokked. Jij had ook al het idee dat deze man teveel met zichzelf bezig is en in feite niet serieus. Dank voor je fijne en heldere gesprek en lieve groeten van mij




Ervaring van Marianneschilt@gmail.com met waarzegster Jos   Ervaring van Marianneschilt@gmail.com met waarzegster Jos   Ervaring van Marianneschilt@gmail.com geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Geweldig. Klopt allemaal!
Dankjewel, A.




Ervaring van Anne met waarzegster Jos   Ervaring van Anne met waarzegster Jos   Ervaring van Anne geplaatst op 4 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Een echte aanwinst op deze site.
Paar keer al uitgekomen wat je zei en zelfs op de dag dat het gaat uitkomen. Ik mag je elke dag bellen je antwoordt altijd op mijn vragen, je bent echt mijn steun.
Ben zo benieuwd of de andere voorspellingen deze week gaan uitkomen. Je hoort me zeker nog dank u voor alles tot nu toe.




Ervaring van Anneke met waarzegster Jos   Ervaring van Anneke met waarzegster Jos   Ervaring van Anneke geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Heb je vanmiddag gebeld over wanneer er contact zou komen, nou hij heeft me net gebeld en geappt. Jos dank je wel.




Ervaring van J met waarzegster Jos   Ervaring van J met waarzegster Jos   Ervaring van J geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Heb gister gebeld en heel erg tevreden nu nog hopen dat alles uitkomt Kom zeker nog een keer terug.




Ervaring van Annie met waarzegster Jos   Ervaring van Annie met waarzegster Jos   Ervaring van Annie geplaatst op 9 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Wat een fijne man, met goede waardevolle eigenschappen probeert hij jou te bereiken en je hulp te bieden op alle vlakken die je aanhaalt in het gesprek. Een dikke 10 xx Johanna.




Ervaring van Johanna met waarzegster Jos   Ervaring van Johanna met waarzegster Jos   Ervaring van Johanna geplaatst op 3 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Ik had beloofd om een getuigenis te schrijven als alles weer uitkomt.
Hij is gewoon super. Snel, kort en er bonk op.
Dank u
We zijn terug samen.


.




Ervaring van L. met waarzegster Jos   Ervaring van L. met waarzegster Jos   Ervaring van L. geplaatst op 10 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Hoi Jos.
Je had het helemaal juist, mijn verhuizing naar nieuwe woning gaat door, jos is kort en bondig.
Een fijne medium, die er geen doekjes om wind,
oprecht en eerlijk in zijn voorspellingen.
Groet Bo.




Ervaring van Bo met waarzegster Jos   Ervaring van Bo met waarzegster Jos   Ervaring van Bo geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Ik heb je vorige week gesproken over wanneer ik M. zou zien en spreken. Jij gaf aan snel, binnen 2 weken gebeurt het. Nou vandaag is er contact gekomen en wij zien elkaar zo meteen. Dank je wel Jos. Je bent een topper.




Ervaring van J met waarzegster Jos   Ervaring van J met waarzegster Jos   Ervaring van J geplaatst op 16 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Hey topper ik geloof erin dat het zal uitkomen.
Tot nu toe heb je gelijk gehad.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van Anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Lijn werd per ongeluk door mij verbroken Mijn excuses hiervoor In ieder geval bedankt voor je mooie voorspelling Ik laat je iets weten als het uitkomt .




Ervaring van S. met waarzegster Jos   Ervaring van S. met waarzegster Jos   Ervaring van S. geplaatst op 12 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Het is uitgekomen wat hij voorspeld had.
Topper dikke merci.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van Anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Topper, heel snel en duidelijk.
.




Ervaring van S met waarzegster Jos   Ervaring van S met waarzegster Jos   Ervaring van S geplaatst op 20 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Jos bedankt voor de juiste adviezen.
Telkens heb je het bij het rechte eind als ik een tijdbepaling vraag, echt knap.
Het contact met mijn ex is uitgekomen en nu op naar de relatie.
Hartelijk dank je bent super.




Ervaring van N met waarzegster Jos   Ervaring van N met waarzegster Jos   Ervaring van N geplaatst op 12 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Jos, had gelijk weer. Had andere gebeld en die waren niet zeker over dat hij zou komen en dat hij twijfelde of hij zou komen. JOS niet, hij was zeker dat hij komt en ook niet dat hij twijfelde. En heb gecheckt aan de persoon.
Dank je wel jos.




Ervaring van Sfinx met waarzegster Jos   Ervaring van Sfinx met waarzegster Jos   Ervaring van Sfinx geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Regelmatig bel ik je als ik jouw inzichten of advies nodig heb. Heel snel kun je situaties schetsen en hele rake dingen zeggen. Je geeft altijd eerlijk en duidelijke raad. Heel erg veel dank voor alle fijne gesprekken. Je bent een topper.




Ervaring van P met waarzegster Jos   Ervaring van P met waarzegster Jos   Ervaring van P geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jos
  Ervaring met waarzegster Jos
  Jos zit altijd goed met tijdsaanduiding en hoe iemand in zijn vel zit.
Dankjewel voor de fijne gesprekken.




Ervaring van anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van anoniem met waarzegster Jos   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Live-waarzegster.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Live-waarzegster.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-waarzegster.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-waarzegster.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden